Tast de 20 formatges i 5 vins a benefici de la festa major de Vilafranca

29/04/2024 - 10:45h

Xerigots i els administradors de la festa major organitzen un sopar maridage els dies 14 i 15 de juny al Palau Baltà.

Xerigots, el centre d’afinat i comercialització de formatges artesans, ha acordat un patrocini per la Festa Major de Vilafranca del Penedes 2024 amb els administradors. A més d’una aportació econòmica directa que destinarà Xerigots a la Festa Major, s’organitzarà conjuntament l’activitat “La prèvia de la Festa Major – sopar maridatge” els dies 14 i 15 de juny a les 20h, al Palau Baltà de Vilafranca.

L’activitat inclourà una visita guiada pel centre històric per endinsar-se en els racons clau de la Festa Major i un sopar maridatge de vint formatges i quatre vins al pati del Palau Baltà. El tast estarà conduït per l’equip de Xerigots, amb un recorregut per diferents tipus de llet, elaboracions i maduracions per endinsar-se a fons a l’apassionant món del formatge. I tot plegat, acompanyat amb vins del Penedès. L’activitat té un cost de 40 euros i els beneficis es destinaran íntegrament a la Festa Major de Vilafranca 2024. Ja es poden fer les reserves al web de Xerigots.

Aquesta activitat, a més de públic local, pretén també acollir visitants d’arreu de Catalunya, com els que de forma setmanal ja visiten les instal·lacions de Xerigots. Segons els propietaris de Xerigots, Gemma Urgell i Jordi Bertran, “pot ser una forma atractiva i diferent per conèixer Vilafranca i una de les seves festes clau i, al mateix temps, gaudir d’una experiència gastronòmica única”. També afegeixen que “aquest acord forma part de l’aposta de Xerigots per recolzar la cultura, Vilafranca i el Penedès”.

També et pot interessar

Comentaris