Vilanova i la Geltrú trasllada el certamen del Beer Live als dies 3, 4 i 5 de maig

El grup Stay Homas actuarà al Beer Live divendres 3 de maig a les 22 h.
26/04/2024 - 13:39h

Les actuacions musicals, maridatges i tastos a la Daurada s’havien de celebrar aquest cap de setmana, però s’han posposat per la previsió de pluja.

Vilanova i la Geltrú acollirà el primer cap de setmana d’aquest proper mes de maig, a l’espai de La Daurada al port de la capital del Garraf, el certamen del Beer Live, un esdeveniment previst inicialment per aquests dies 26, 27 i 28 d’abril però que l’organització s’ha vist obligada a ajornar una setmana per la previsió de climatologia adversa durant les dates inicials.

Tanmateix, es manté la programació d’accés gratuït prevista amb actuacions musicals, maridatges gastronòmics, tastos i activitats familiars i culturals al llarg de les tres jornades que tindrà lloc la Beer Live.

La programació amb els nous horaris i actuacions destacades de grups reconeguts en el panorama musical català i de la resta de l’Estat és la següent:

Divendres 3 maig, 22:00 h STAY HOMAS; dissabte 4 maig, 22:00 h BUHOS; i diumenge 5 maig, 13:00 h MOJINOS ESCOZÍOS i 20:00 h SEGURIDAD SOCIAL.

A més, divendres hi haurà una actuació de SEXENNI (20 h); dissabte una dels ATRAPASOMNIS (11.30 h), una trobada de gegants (13 h) i un concert d’ELS AMICS DE MANEL (20 h); i diumenge, a les 12 h hi haurà el ROCKET CARNIVAL CLOWNZ.

I també val a dir que durant tot el cap de setmana es podrà gaudir d’una quinzena d’artistes i bandes emergents en concerts gratuïts.

L’organització del Beer Live informarà properament de la configuració definitiva de la resta d’horaris de la programació musical als diferents escenaris de l’espai de la Daurada, així com les activitats familiars que tindran lloc el mateix cap de setmana del 3 al 5 de maig.

Maridatges gastronòmics

D’altra banda, hi haurà maridatges gastronòmics amb els xefs Miquel Antoja i Arnau París, en diverses sessions: divendres 3 de maig, a les 20 h; dissabte 4 de maig, a les 14:30 h i 20 h, i diumenge 5 de maig, a les 14:30h. I també hi haurà tastos de cerveses.

Les persones que hagin adquirit els seus tiquets dels maridatges i tastos prèviament a l’ajornadament de les activitats previstes inicialment per a aquest últim cap de setmana d’abril podran fer-ne ús en els mateixos torns els dies de maig en que se celebrarà. Si no poden assistir-hi, tanmateix, l’organització retornarà l’import íntegre.

Hi ha disponible el telèfon de contacte 689 140 329 i l’email hola@beerlive.es, així com les xarxes socials @beerliveoficial per a resoldre qualsevol dubte.

També et pot interessar

Comentaris