El Riudevins concentrarà 13 cellers a Sant Pere de Riudebitlles en dos dies d’activitats

23/04/2024 - 10:03h

Sisena edició de la mostra de vins de la vall del Mediona-Riudebitlles

La sisena edició del Riudevins arriba un any més a Sant Pere de Riudebitlles aquest divendres i dissabte i ho fa amb un augment dels expositors i les activitats. Fins a 13 cellers de la vall del Mediona-Riudebitlles oferiran els seus productes dissabte entre 2/4 de 6 de la tarda i les 10 del vespre. Estaran ubicats en portalades de cases del nucli antic de Sant Pere de Riudebitlles, un dels trets distintius d’aquesta mostra.

Tal i com va explicar l’alcalde del municipi, Amadeu Parache, el Riudevins “és una forma de donar a conèixer els nostres vins, i també el nostre patrimoni arquitectònic, paisatgístic i cultural. Estem molt satisfets d’haver consolidat un projecte que va començar, només, com una simple conversa i que ara ja és una referència al conjunt del Penedès”.

A més de la mostra de cellers, el Riudevins s’inicia aquest divendres a 2/4 de 8 de la tarda amb un tast maridatge de vins del mateix Riudevins amb olivades Blai Peris. El tast es farà a les Escoles Velles amb places limitades i un preu de 15 euros. Dissabte a les 12 del migdia serà el torn d’un vermut musical amb rondalles.

Els cellers participants al Riudevins són Can Feixes, Can Vich, Orda Vins, Clos Costela, Cal Bardera, Masia Still, Cal Cols, Tayaimgut, Cota 500, Celler Credo, Pardas i els cellers de La Nau. Aquesta darrera proposta dels cellers de La Nau és un projecte cooperatiu format per petits elaboradors que no tenen celler propi i que treballen plegats per oferir els seus productes.

El conjunt del programa dels dos dies es completarà amb música en viu, una petita cercavila i oferta gastronòmica. Sant Pere de Riudebitlles espera l’arribada d’unes dues mil persones. “Es el màxim de capacitat que podem oferir tenint en compte les característiques de la nostra oferta”, assenyalava Víctor Cornejo, responsable de l’organització de la mostra riudebitllenca.

També et pot interessar

Comentaris