Els veïns i veïnes de Sant Sadurní coneixen l’entorn de Can Mas de la Riera en una jornada d’activitats

17/04/2024 - 09:48h

Caminades i diversos actes divulgatius pel pulmó verd del municipi

Amb motiu de la commemoració de diversos dies mundials a l’abril, Can Mas de la Riera va acollir la Matinal de salut, natura i pau, una jornada familiar on petits i grans van gaudir d’un assolellat dia farcit d’activitats, organitzades pels serveis de Salut, Acció Climàtica i Mediació, amb el suport dels ADF de Sant Sadurní, Mans Unides, Banjara Studio.

Un dels objectius de la jornada era donar valor a l’espai de Can Mas de la Riera com espai de Salut i natura, un pulmó pel municipi on s’hi poden dur a terme molts tipus d’activitats. La matinal va començar amb una visita als horts de les escoles i una caminada de 4 km. de «plogging», que va finalitzar amb un esmorzar Km0 i premis pels que havien recollit més brossa.

Olis essencials, una carpa  de l’Infadimed amb el capità Vitamina, taller de ioga, acrobàcies i equilibri a mans de Banjara Studio i un talller de dansa per la comunicació no violenta a càrrec d’Ester Martí Cabestany, mediadora de l’Ajuntament.

Els assistents van poder gaudir de visites guiades a l’aula de foc amb els ADF, a l’exposició sobre la pau de Mans Unides i d’un trajecte per la zona amb el camió dels ADF. Durant el matí es va immortalitzar molts petons, que quedaran recollits en una galeria fotogràfica, i es van recollir petons en un mural commemorant el Dia Mundial del Petó.

També et pot interessar

Comentaris