L’Ajuntament reclama la reobertura del servei de ginecologia al CAP dels Monjos

15/04/2024 - 12:39h

Es va reorganitzar arran de la pandèmia i es va traslladar al CAP de Vilafranca

Tots els grups municipals de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos han aprovat reclamar a la Direcció dels Servei d’Atenció Primària Alt Penedès-Garraf-Baix Llobregat Nord i a les conselleries de Salut i d’Igualtat i Feminismes la reobertura del servei de ginecologia al consultori dels Monjos. El servei de ginecologia es trobava plenament consolidat de fa molts anys però arran de la pandèmia de COVID es va produir una reorganització i el servei es va traslladar al CAP de Vilafranca.

Després de gairebé dos anys de gestions des de l’ajuntament perquè el servei retorni al municipi, la Direcció d’Atenció Primària Alt Penedes-Garraf-Baix Llobregat Nord, ha adreçat un escrit al consistori posposant el seu retorn a l’obertura del nou CAP dels Monjos.

Tenint en compte que la construcció del nou CAP està previst que es realitzi entre el 2025 i 2026, ja que encara es troba en fase de redacció del projecte, des de l’ajuntament es demana de forma unitària aquesta reobertura com a dret fonamental per a les dones.

També et pot interessar

Comentaris