La Bisbal del Penedès va celebrar el tradicional Aplec de Pasqua a l’ermita de Santa Cristina

Una imatge de l’aplec bisbalenc (Foto: Ajuntament de la Bisbal del Penedès)
03/04/2024 - 15:55h

Va ser aquest dilluns i hi va haver una missa cantada, caramelles, sardanes i un dinar.

Aquest dilluns, 1 d’abril, l’ermita de Santa Cristina, ubicada a la Pineda de Santa Cristina (La Bisbal del Penedès), va acollir la celebració del tradicional Aplec de Santa Cristina del Dilluns de Pasqua.

La jornada va començar amb una caminada organitzada des de Senderistes Bisbalencs, que va anar des del poble fins a l’ermita, tot i que també hi va haver gent que es va dirigir a l’ermita pel seu compte, a peu o amb vehicles.

Una vegada a l’ermita, es va fer una Missa cantada per la Coral Antistiana que va finalitzar amb una cantada de caramelles. Tot seguit, es va fer una ballada de sardanes amb la Cobla Cossetània, organitzada des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès.

Posteriorment, unes 200 persones van gaudir de l’arròs fet per una empresa de la Bisbal i organitzat per Senderistes Bisbalencs. L’entitat també va estar a càrrec del servei de bar i cafès.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, a banda de pagar la cobla, també ha coŀlaborat aquest any netejant l’entorn de l’ermita, contractant un lavabo químic i cedint taules i cadires per a la celebració. El consistori vol agrair la participació de totes les entitats implicades: Senderistes Bisbalencs, la Parròquia de Santa Maria de la Bisbal, la Coral Antistiana i l’ADF Clot de Bou, que va estar a l’ermita durant tot el matí amb la seva tasca de prevenció d’incendis.

També et pot interessar

Comentaris