Imma Ferret, al número 16 de la llista del PSC a les eleccions al Parlament

03/04/2024 - 09:52h

L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, amb opcions reals d’aconseguir un escó, estarà acompanyada d’un altre penedesenc, Miquel Medialdea

El PSC va aprovar ahir la candidatura del PSC per a la provincia de Barcelona a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. La candidatura compta amb representació de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC. L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret, encapçalarà la representació del territori en aquesta candidatura en el número 16, i per tant en una posició rellevant per poder ser diputada socialista al Parlament. Ferret és llicenciada en humanitats i diplomada en Infermeria. Des de l’any 2006 és regidora de l’Ajuntament de Santa Margarida i Els Monjos, i des de 2011, és l’alcaldessa del municipi.

Salva López, de Vilanova i la Geltrú i membre de la Joventut Socialista de Catalunya, també formarà part de la candidatura en el número 41. Per la seva banda, l’actual primera tinent d’alcaldessa de Cubelles, Renata Bedós, i el regidor Arturo Carrillo, ocuparan les posicions 52 i 77 respectivament. També el 4rt tinent d’alcalde de Vilafranca del Penedès, Miquel Medialdea, serà part de la candidatura en el número 79.

També et pot interessar

Comentaris