El vendrellenc Matías Alonso repeteix com a cap de llista de Ciutadans per Tarragona

Matías Alonso és diputat per Ciutadans des del 2012 (Foto: Ciutadans)
02/04/2024 - 18:37h

Ha encapçalat anteriorment la candidatura del partit taronja a les eleccions al Parlament de Catalunya dels anys 2012, 2015, 2017 i 2021.

El diputat vendrellenc per Ciutadans (Cs), Matías Alonso, tornarà a encapçalar la candidatura pel partit taronja a la demarcació de Tarragona en les eleccions al Parlament de Catalunya previstes per al proper 12 de maig. Anteriorment ja havia estat cap de llista a les eleccions celebrades els anys 2012, 2015, 2017 i 2021.

Ciutadants ha fet públic aquest dimarts els primers noms de les llistes electorals del 12M, que a Barcelona -i, per tant, com a candidat a la presidència de la Generalitat- hi ha novament el diputat Carlos Carrizosa.

La llista electoral ha estat aprovada pel Comitè Autonòmic de Ciutadans a Catalunya aquest dimarts al matí i posteriorment l’ha ratificat el Comitè Nacional del partit.

“Ens presentem amb una llista jove i renovadora que està disposada a oferir als catalans una alternativa a les pròximes eleccions autonòmiques”, ha afirmat Carrizosa. “És una llista que conjuga l’experiència amb l’embranzida dels joves, que venen trepitjant fort en el partit”, ha afegit.

D’aquesta manera Ciutadans remarca que vol oferir una alternativa a tot el votant que està en contra de l’amnistia i que no apostarà per partits que “pretenen ser còmodes amb el nacionalisme per a arribar a Moncloa”.

Dades sobre Alonso

Pel que fa a la vinculació penedesenca dels candidats de Cs, val a dir que Matías Alonso, cap de llista a Tarragona, va cursar la carrera militar, sent oficial del Cos General de les Armes de l’Exèrcit de Terra, de l’Armada d’Artilleria, i actualment es troba en situació de retirat.

Va prestar servei actiu durant més de 21 anys, tenint el seu últim destí actiu a Barcelona. Ha treballat en diverses empreses del sector serveis: com a gerent d’una empresa d’hostaleria a Santa Coloma de Gramenet, entre els anys 1994 i 1996; com a responsable de projectes, formador i consultor de formació i en noves tecnologies en dues empreses de serveis del mateix grup a Barcelona, entre 1996 i 2007; i com a gerent d’una empresa pròpia de serveis tecnològics, entre 2008 i 2010.

Alonso és afiliat a Cs des de la seva fundació, del qual és conseller general. Des de l’any 2012, és diputat en el Parlament de Catalunya.

També et pot interessar

Comentaris