El Vendrell augmenta la presència i activitat policial per la Setmana Santa

Un control policial al Vendrell durant aquesta Setmana Santa (Foto: Ajuntament del Vendrell)
02/04/2024 - 17:52h

La majoria de controls s’han centrat als nuclis marítims per l’increment de la població durant aquests dies de vacances.


En el marc dels acords de la darrera Mesa de Coordinació Operativa reunida al Vendrell, en aquesta passada campanya turística de Setmana Santa s’han realitzat diferents controls als nuclis marítims del municipi vendrellenc, amb la participació d’efectius de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil.

Segons informa l’Ajuntament del Vendrell, durant aquests dispositius policials conjunts s’han controlat 110 vehicles i el resultat ha estat de 4 denúncies per infraccions de la Llei orgànica 4/2015 de protecció de la seguretat ciutadana, 2 denúncies per temes relacionats amb la inspecció tècnica de vehicles (ITV), una denúncia en relació amb el Reglament General de Conductors, una altra denúncia per alcoholèmia i 4 citacions vinculades amb la llei d’estrangeria.

A part d’aquests controls específics als nuclis marítims, s’hi ha sumat un increment de l’activitat
activitat policial aquesta Setmana Santa amb la qual s’ha arribat a evitar 2 ocupacions immobiliàries, una al carrer Santa Anna i una altra a la Carretera de Valls.

El regidor de Seguretat ciutadana de l’Ajuntament del Vendrell, Christian Soriano, ha valorat molt positivament els controls conjunts i coordinats dels quatre cossos policials per garantir la seguretat i que, segons destaca el mateix regidor, “han ajudat a poder gaudir d’una Setmana Santa tranquil·la i segura”.

També et pot interessar

Comentaris