Dos ferits greus en l’incendi d’una nau al polígon industrial la Cometa del Vendrell

Imatge de l’incendi d’aquest dijous al Vendrell (Foto: Ramon Costa / AFN Press)
28/03/2024 - 20:59h

13 dotacions dels bombers han treballat per sufocar les flames que s’han estès a una nau adjacent, mentre que la de l’origen de foc amenaça col·lapse

Dues persones ferides greus és el balanç de l’incendi que s’ha produït aquest dijous al vespre a causa d’una explosió de gas en una nau industrial dedicada al sector del reciclatge i que es troba al polígon la Cometa del Vendrell, concretament al carrer Carboners, número 9.

La nau on s’ha originat el foc ha amenaçat, segons informació dels Bombers de la Generalitat, d’ensorrar-se i les flames s’han estès a una nau adjacent, la número7.

Mentrestant, s’han retirat els vehicles de les naus 5 i 3. Al número 11 del mateix carrer hi ha una mesquita que no ha corregut perill, tot i que els Bombers refresquen la façana.

També s’ha demanat que els trens de la línia d’alta velocitat, que passa a prop de la zona, circulin a una velocitat reduïda.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut poc abans de tres quarts de 7 del vespre l’avís d’un incendi al polígon industrial vendrellenc i davant la magnitud que agafava l’incendi els Bombers han recomanat el confinament dels veïns més propers. Els dos ferits els han traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Dues naus calcinades

Segons les informacions dels Bombers de la Generalitat d’última hora de la nit, les flames han calcinat completament la nau on s’ha iniciat l’incendi i l’edificació veïna, l’esmentada que es troba al número 7, mentre que una tercera ha quedat parcialment afectada i la mesquita, situada al número 11, s’ha pogut salvar de les flames.

Els Bombers de la Generalitat revisaran l’interior de les naus quan puguin accedir a l’interior per extingir del tot els punts calents que puguin quedar sota les runes, una tasca que pot allargar-se hores, però l’incendi ja s’ha donat per controlat a les 22.45 h.

També et pot interessar

Comentaris