Llorenç del Penedès remunicipalitza els serveis de casal d’estiu i de gestió de la piscina pública

La piscina municipal de Llorenç del Penedès (Foto: Ajuntament de Llorenç)
22/03/2024 - 10:00h

L’Ajuntament de Llorenç diu que podrà fomentar l’ocupació juvenil i reduir la temporalitat del sector.

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès ha recuperat la gestió dels casals d’estiu i també la gestió del servei de bar de la piscina municipal d’aquest pròxim estiu.

Per poder-ho dur a terme, l’Ajuntament de Llorenç del Penedès ha publicat les convocatòries per a la contractació de personal en règim jurídic de fixe-discontinu durant la temporada d’estiu.

Pel que fa al casal d’estiu, es preveu la contractació d’una persona directora, un mínim de 4 monitors i un auxiliar, com a personal fixe-discontinu; i s’ampliarà la contractació en funció del nombre de participants.

En el cas dels agents cívics de la piscina municipal, hi haurà 4 places, amb les funcions de control d’accés i cobrament d’entrades, servei de begudes i alimentació, conserge, neteja i vetllar pel civisme i bon funcionament de l’espai.

Amb aquesta nova modalitat, es donarà estabilitat laboral als joves que hi participin, reduint la temporalitat en el món del lleure i la restauració. Per optar-hi  superar una prova pràctica i una entrevista personal.

Per a poder optar als llocs de treball, en tots els casos, cal presentar la sol·licitud d’admissió, preferentment de forma telemàtica, degudament complimentada segons el model normalitzat que les persones interessades trobaran a l’annex 1 de la resolució que es pot descarregar a la seu electrònica: https://llorenc.eadministracio.cat/info.0

També et pot interessar

Comentaris