Convocada una manifestació contra la gestió de residus de Cunit pel Dissabte Sant

Escombraries a Cunit (Foto: Assemblea Veïnal de Cunit)
20/03/2024 - 15:21h

L’Assemblea Veïnal de Cunit es queixa per “una ineficaç implantació del sistema de recollida porta a porta”.

L’Assemblea Veïnal de Cunit convoca una manifestació per al proper dissabte 30 de març, Dissabte Sant, com a protesta contra la gestió de residus duta a terme per l’Ajuntament de Cunit i “enfadada per una recent pujada d’impostos i una ineficaç implantació del sistema de recollida porta a porta”.

En un comunicat explica que l'”acumulació d’escombraries als nostres carrers i la ineficàcia en la recollida i tractament de residus han estat des de fa anys fonts constants de preocupació i malestar per als residents de Cunit”.

“La situació ha arribat a un punt crític on els ciutadans senten la necessitat d’alçar la seva veu i exigir un canvi significatiu en la política de gestió de residus de l’Ajuntament”, diu l’entitat.

La manifestació, que partirà des del CAP de Cunit dissabte de la Setmana Santa a les 12 hores “té com a objectiu principal exigir a l’Ajuntament mesures concretes per a abordar els problemes relacionats amb les escombraries i promoure una gestió de residus més eficient”.

“A més, els manifestants expressaran el seu descontentament per la recent pujada d’impostos, i per la ineficaç implantació del sistema de recollida porta a porta, que ha generat confusió i problemes en la comunitat”, diu l’assemblea veïnal cunitenca.

“S’espera que la manifestació reflecteixi la diversitat i la determinació de la ciutadania de Cunit per a defensar un entorn net i saludable”, conclou l’Assemblea Veïnal de Cunit.

Els convocants de l’acte apunten que es poden trobar detalls sobre la ruta i informació sobre les demandes específiques al grup de Facebook “Digamos No al puerta a puerta”.

També et pot interessar

Comentaris