Salvador Illa incorpora l’alcalde del Vendrell a l’equip de direcció del PSC

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, amb representants del PSC de Tarragona i Reus, al congrés dels socialistes d’aquest cap de setmana (Foto: PSC)
18/03/2024 - 17:00h

A més de Kenneth Martínez, al XV Congrés dels socialistes ha reeditat el càrrec l’exalcaldessa Helena Arribas i s’incorpora la regidora Silvia Vaquero

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Barcelona el XV Congrés del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), sota el lema ‘Ara toca Catalunya’, amb la mirada posada ja en les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 12 de maig i que, segons es destaca des del PSC del Vendrell, se n’han extret “tres missatges ben clars”.

D’acord amb el que apunta el primer secretari del PSC vendrellenc, Baltasar Santos, en un comunicat, “el primer d’ells és que després de més d’una dècada de soroll i fum, després de més d’una dècada de desgovern i despropòsits, cal un president amb seny, que faci realitat la política útil que els socialistes defensem; la política encarada a les necessitats dels catalans i catalanes, del conjunt del país”.

El ‘segon missatge’ que Santos apunta que ha llançat el primer secretari del PSC, Salvador Illa, és que “vol el suport de totes i de tots. Dels autonomistes i dels independentistes, dels d’esquerra i dels de dreta, dels nascuts aquí i dels nascuts allà”. “Perquè la Catalunya que volem recuperar és la Catalunya líder, que progressa, que crea oportunitats i les aprofita. La Catalunya que és motor d’Espanya i de les regions d’Europa”, afegeix Baltasar Santos.

I el tercer dels missatges que esmenta el responsable del PSC del Vendrell és que “la prioritat de govern de Salvador Illa se centra en els serveis públics i en la seva excel·lència. Educació, salut, seguretat, aigua i energia, desenvolupament econòmic, cohesió social, mobilitat… Necessitem serveis públics potents que han estat abandonats des de fa més d’una dècada, i el Govern de Salvador Illa i el PSC estableix com a prioritat dotar els serveis públics dels recursos suficients, de les infraestructures necessàries per a recuperar la Catalunya que prospera col·lectivament”.

Veus tarragonines

I “per fer-ho possible”, diu Baltasar Santos, Salvador Illa ha incorporat en el seu equip de direcció als “socialistes de Tarragona que des del municipalisme poden fer possible aquest canvi de paradigma: Rubén Viñuales, alcalde de Tarragona, Sandra Guaita, alcaldessa de Reus o Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell són alguns exemples de la clara aposta de Salvador Illa per les comarques de Tarragona”.

Per Santos, la incorporació de Kenneth Martínez, a més, “té un simbolisme especial, primer perquè ha fet del Vendrell el primer municipi on les escoles bressol són gratuïtes, igual que l’accés a les instal·lacions esportives per persones amb discapacitat, igual que l’assessorament psicològic als joves”.

Finalment, d’aquest congrés socialista i pel que fa a veus del Vendrell també destaca la reelecció de l’exalcaldessa Helena Arribas com a presidenta de la comissió de garanties estatutàries i la incorporació de Silvia Vaquero al consell nacional, que és el màxim òrgan de direcció política del PSC.

També et pot interessar

Comentaris