Renfe inicia la construcció d’un nou accés i l’ampliació de les marquesines de l’Estació del Vendrell

Primers treballs de les obres iniciades per millorar l’estació del Vendrell (Foto: Renfe)
18/03/2024 - 13:34h

El nou accés permetrà el pas directe entre l’andana 1 i el pas municipal i les marquesines s’allargaran en 45 metres.

La companyia Renfe ha iniciat les obres per construir un nou edicle d’accés i ampliar les marquesines a l’estació del Vendrell, per un import d’1.543.957,39 € (IVA inclòs).

Amb aquesta actuació, inclosa al Pla ‘Transformem Rodalies’ de l’empresa ferroviària, es millorarà el flux d’entrada i sortida de viatgers a l’estació vendrellenca per la qual circulen combois de les línies R4 i RT2 de Rodalies.

A més, es planteja la prolongació de les marquesines existents en 45 metres en direcció Martorell per garantir la protecció al viatger al llarg de tota l’andana i, alhora, crear una connexió entre el nou edicle i les entrades al pas inferior que es troben en extrems oposats de l’andana.

D’aquestes millores, segons informa Renfe, se’n beneficiaran els 2.300 viatgers que utilitzen cada dia aquesta estació.

Les principals actuacions d’aquestes obres a l’estació vendrellenca seran l’execució del nou edicle d’accés, d’una planta, amb torns de control d’accés i noves instal·lacions elèctriques, sistemes d’informació al viatger, CTTV, etcètera; la prolongació de les marquesines existents uns 45 metres i adequació de totes les instal·lacions associades a les marquesines i sanejament d’aquestes; i, finalment, la millora de la urbanització exterior.

També et pot interessar

Comentaris