Torrelavit posarà el nom de la doctora Maria Dolors Daura al consultori del poble

14/03/2024 - 15:54h

S’ha jubilat i el passat dissabte va rebre el reconeixement del municipi

L’Ajuntament de Torrelavit posarà el nom de la doctora M. Dolors Daura al consultori mèdic local en homenatge a la que ha estat metgessa del poble durant els últims 26 anys de la seva carrera. Daura que s’ha jubilat fa uns dies, va participar el cap de setmana en un acte públic de reconeixement a la tasca feta durant aquest temps a favor de la prevenció la cura dels torrelavitencs.

En l’acte, que es va organitzar dissabte a la sala de plens de l’Ajuntament, l’alcalde, Manuel Raventós va agraïr la feina feta a M. Dolors Daura, destacant no només la professionalitat sinó també la dedicació i vocació d’una persona que ha estat una guia per a bona part de la població.

Raventós va recordar especialment la humanitat de la doctora durant la pandèmia de la Covid-19, moment en què la metgessa va posar per davant de tot la salut dels torrelavitencs. Precisament, la doctora, que va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament, va destacar els canvis del sistema de salut entre 2020 i 2023 com la part més difícil dels 46 anys de carrera professional. Daura, però, va acabar destacant la bona acollida per part de la població en l’àmbit rural.

L’acte d’homenatge va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, ja que la doctora Daura també visitava al poble veí, i va acabar amb música de violí a càrrec d’una artista local. La nova doctora començarà a visitar la setmana entrant.

També et pot interessar

Comentaris