Més de 3.500 persones visiten la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca

14/03/2024 - 11:07h

Durant els dos dies de la mostra es van vendre 141 vehicles

Bones xifres de vendes i assistència. Aquesta és la valoració de l’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca, organitzadora de la 33a edició de la Fira VO de Vilafranca. Durant el cap de setmana del 2 i 3 de març, unes 3.500 persones van visitar l’exposició de 7.500m2 i més de 550 vehicles totalment revisats i garantits –situada al pavelló firal i a la zona esportiva de la Capital del Vi–. L’associació en destaca la procedència dels visitants, la majoria dels quals van ser de fora de la comarca. Un fet que juntament amb les 141 vendes -en línia amb les edicions anteriors-, fan de la Fira VO de Vilafranca un referent dins del sector de l’automoció.

Una fira consolidada

En aquesta edició hi van participar 7 concessionaris –Autocam, Quadis Autolica, Jounou, Nicolás, Nikko Center, Remm Guitart i Vilamòbil– que han exposat més de 550 vehicles entre turismes, furgonetes, vehicles elèctrics i híbrids, novetats KM0 i outlet demos. Segons els organitzadors, la tendència dels darrers anys apunta a que els visitants busquen vehicles en bon estat, revisats i garantits, i amb un bon finançament que s’adapti a les seves possibilitats.

També destaquen la gran diversitat de procedència del públic assistent, la gran majoria procedent de localitats de fora de la comarca. Aquest fet satisfà als organitzadors i demostra que la fira és una de les més importants del sector. L’Associació de Concessionaris d’Automoció de Vilafranca ho justifica per l’aposta per una bona oferta i uns preus excepcionals i facilitats de pagament.

Salvador Ventura guanya el sorteig de l’Ipad

El guanyador de l’Ipad que se sorteja entre els visitants de la fira va ser Salvador Ventura, de Sant Sebastià dels Gorgs. L’entrega es va realitzar al concessionari StylAuto Honda.

També et pot interessar

Comentaris