L’Ajuntament de Vilafranca activa la zona taronja en dos aparcaments municipals

14/03/2024 - 09:17h

Els estacionaments inferiors a 1 hora i mitja seran gratuïts al pàrquing del costat del cementiri i el de sobre la llosa de la via

L’Ajuntament de Vilafranca activarà a partir del dimarts 2 d’abril dues zones taronja d’estacionament. Serà als aparcaments del Cementiri, a la cruïlla del carrer Guardiola amb el balcó de les Clotes, que disposarà de prop de 40 places, i a l’aparcament sobre la llosa de la via amb accés des del carrer Camp del Cellerot, que tindrà al voltant de 75 places.

Seguint una de les mesures previstes en el Pla de Mobilitat Urbana de Vilafranca, a partir del 2 d’abril l’Ajuntament activarà en aquestes dues zones d’aparcament l’anomenada “zona taronja” per a estades de mitjana i llarga durada. Aquesta nova regulació abastarà de dilluns a dissabtes de les 8 a les 20h i permetrà l’estacionament fins a 12 hores. Aparcar fins a 5 hores el cost serà de 3€ i més enllà de 5 hores i fins a 12h el preu serà de 5€. No obstant això, per a les estades de curta durada, inferiors a 90 minuts, l’estacionament serà gratuït.

En tots els casos caldrà treure tiquet obligatori mitjançant els parquímetres o l’aplicació mòbil Blinkay.

L’objectiu d’aquesta nova regulació és afavorir la rotació de vehicles en dues zones molts properes al Centre i a diversos equipaments públics de la vila.

També et pot interessar

Comentaris