L’espai jove La Nau amplia horaris a partir de l’abril

12/03/2024 - 14:26h

La programació per aquesta Setmana Santa de l’espai jove tindrà una oferta de fins a 11 propostes

La programació especial de Setmana Santa serà el tret de sortida de la nova programació trimestral de l’espai jove La Nau de Vilafranca del Penedès. Del 23 al 28 de març s’ofereixen fins a 9 activitats diferents en un programa de Setmana Santa especialment pensat per als joves adolescents, d’entre 13 i 18 anys. Hi haurà d’activitats formatives, com el curs d’Iniciació al monitoratge en el lleure, fins a una sortida a un Scaperoom, passant per propostes de cinema i fotografia, esports i dansa o cuina. A banda, durant aquest període de vacances, funcionaran els diferents serveis que hi ha fixes durant tot l’any: l’Espai de trobada, La Nau d’Estudi i la cessió d’espais (amb reserva prèvia).

Nou horari ampliat

A partir de l’abril, s’iniciarà la nova temporada de Primavera a La Nau amb una oferta variada d’activitats adreçades a joves de diferents perfils i edats des dels 13 i fins als 30 anys, amb diferents formats i continguts adaptats als diferents interessos juvenils. Es presenten algunes novetats, entre les quals destaca l’ampliació d’horari d’obertura de l’equipament fins a 8 hores més a la setmana. L’espai jove La Nau obrirà 1 hora més les tardes de dimarts a divendres, i obrirà també els dissabtes a la tarda. Així els nous horaris seran els dilluns de 17 a 21h, de dimarts a divendres de 16.30 a 21,30h i els dissabtes de 10 a 14h i de 17 a 21h.

La regidora de Joventut, Montse Arroyo, assenyalava que amb el nou horari es fa un salt qualitatiu “per atendre tot el col·lectiu de joves, que és molt heterogeni en edat i gustos”. Arroyo afegeix la “satisfacció per aquesta ampliació horària, que confirma la demanda d’usuaris i usuàries de La Nau”.

Pel que fa a les activitats, aquesta primavera es mantenen les que estan en funcionament durant tot el curs, però encara hi ha opció d’afegir-s’hi, com Salsa i batxata, Hip hop i Anglès. Les novetats d’aquest trimestre són el Curs de mindfulness, els dilluns per a joves de 16 a 30 anys; el monogràfic del Club de Lectorxs Com és això de fer-se escriptora?, els divendres per a joves a partir de 14 anys, i el monogràfic de Cuina d’aprofitament els dimecres per a joves de 16 a 30 anys.

Les inscripcions ja són obertes, tant per a la programació de Setmana Santa com per a les activitats de la nova temporada de Primavera. Cal tenir en compte que hi ha places limitades, per això cal realitzar una inscripció online a la web joventut.vilafranca.cat.

També et pot interessar

Comentaris