El Vendrell es posiciona com a model de municipi inclusiu amb l’organització de la jornada ‘Inclusió i Municipis’

Presentació de la jornada prevista per al proper 12 d’abril. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
07/03/2024 - 15:47h

Tindrà lloc el 12 d’abril a l’Auditori del Tívoli amb l’objectiu de teixir aliances per fer municipis més inclusius, sensibles i reconeixedors de la diversitat.

El proper 12 d’abril, de 9:30 h a 18 h, l’Auditori del Tívoli del Vendrell acollirà la jornada ‘Inclusió i Municipis’, que té com a objectiu teixir aliances per fer municipis més inclusius, sensibles i reconeixedors de la diversitat.

La jornada s’adreça a professionals i tècnics, famílies, entitats i estudiants, etc., i es presenta com un espai de trobada, d’intercanvi i de cohesió per avançar en la construcció d’un model de territori en favor de la inclusió en l’educació fora escola. També vol mostrar com la xarxa educativa i comunitària pot ser generadora de confiança i d’acords estables i significatius per garantir la igualtat de drets i oportunitats a tots els infants i joves.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament del Vendrell, Silvia Vaquero, ha destacat que “amb l’organització d’aquesta jornada, el Vendrell es posiciona com a model de municipi inclusiu. Es parteix de la feina feta durant els darrers anys amb la fórmula màgica del treball en xarxa i el diàleg amb totes les entitats que formen part del lleure i l’educació al municipi, i tenint en compte sempre les famílies i els usuaris. I volem compartir aquest model d’èxit amb altres municipis”.

La inscripció a la jornada és gratuïta i s’ha de fer mitjançant formulari online, a l’enllaç: https://forms.gle/WJTUjR2hoRVFd4BQ9

També et pot interessar

Comentaris