La Policia Local rescata un gos i un gat abandonats en un pis des de feia dues setmanes

26/02/2024 - 18:33h

La seva propietària havia estat ingressada en un centre sociosanitari de Vilafranca feia uns 15 dies.

La Policia Local de Vilafranca va rescatar dimecres passat a la tarda un gos i un gat que estaven desatesos en un pis del barri de l’Espirall. L’avís va venir d’una veïna del mateix immoble que va informar que els animals podrien estar tancats a l’immoble des que la seva propietària va ser ingressada en un centre sociosanitari de Vilafranca feia uns 15 dies. Des de l’Àrea de Proximitat es van posar en contacte amb la propietària la qual va facilitar les claus del seu pis i va autoritzar els agents a entrar-hi perquè els animals fossin recollits pel Centre d’Atenció als Animals de Companyia de la Mancomunitat Penedès-Garraf. Un voluntari del CAAD es va traslladar al pis per recollir el gos i el gat, que van ser ingressats al centre.

Per altra banda, dijous al migdia la Policia Local, amb la col·laboració dels Bombers de la Generalitat, va poder accedir a un habitatge al barri de la Girada on s’havia rebut avís d’un presumpte delicte d’usurpació de domicili la nit anterior. Els agents van verificar que hi havia algú al pis i l’endemà van poder accedir amb l’ajut dels bombers a l’interior de l’habitatge a través d’una finestra. A l’interior hi havia indicis d’ocupació però en aquell moment no hi havia ningú. El cas està sent seguit de prop per la Policia.

D’altra banda, la Policia ha cursat diverses denúncies per alcoholèmies drogotests positius en els darrers dies a Vilafranca. Així, dijous dia 22, a les 2.15h, es va denunciar un conductor per donar drogotest positiu al carrer General Prim. També es va denunciar l’acompanyant per possessió d’haixix, marihuana i una navalla. La mateixa nit a les 5.15h es va denunciar un altre conductor contra la seguretat el trànsit per conduir sense assegurança i sense permís de conducció.

Divendres cap a les 00.30h els agents van denunciar una conductora al c/ Camí d’en Morató per alcoholèmia positiva. El vehicle va quedar immobilitzat. El mateix va succeir diumenge a les 4h a la plaça de l’Estació i a les 6h a l’avinguda de Tarragona on dos conductors va ser denunciats per alcoholèmia administrativa.

El mateix diumenge passades les 6h es va denunciar per un delicte contra la seguretat del trànsit una altra conductora que, conduint sota els efectes de l’alcohol, va encastar el seu vehicle contra una terrassa d’un establiment situat al c/ Eugeni d’Ors i va provocar danys a un altre vehicle.

Finalment, la Policia Local va realitzar diumenge una inspecció en un establiment d’hostaleria del barri de l’Espirall. Els agents van denunciar un client per possessió de droga i van aixecar acta conforme l’establiment no disposava de llicència d’activitat ni d’assegurança de responsabilitat civil.

També et pot interessar

Comentaris