El grup empresarial Lantus absorbeix la gestió de la residència Mare Ràfols

22/02/2024 - 17:43h

Aquests dies s’estan fent reunions amb totes les famílies de les residents per presentar la nova linia directiva.

Des del passat 1 de febrer el grup empresarial Lantus SL gestiona la residència Mare Ràfols, un grup que ha absorbit totes les residències de les Germanes de la Caritat de Santa Anna a l’Estat. Anna Sabartés, cap de comunicació del grup Lantus, ha explicat al 3d8 que actualment la residència tenia pèrdues econòmiques arran d’una gestió “que no era l’adequada”.

Disposa de vuitanta treballadors en plantilla –distribuïts en diferents torns– pels mateixos residents i la proposta que ha fet la nova gerència a l’actual plantilla farà que aquesta es redueixi. “Hem estat parlant amb tots els treballadors per explicar qui som, què hauran de fer i quins horaris tindran i és molt probable que alguns no ho acceptin. Si hi ha reducció de plantilla serà perquè els treballadors no volen continuar en el nostre projecte”, explica Sabartés, que també vol puntualitzar que “les monges han fet una molt bona gestió pel que fa a afectivitat cap a les famílies i els avis, però hi ha hagut un excés de confiança per part dels treballadors”.

Des del grup Lantus s’estan fent reunions amb totes les famílies de residents per presentar la nova direcció. “El principal d’aquests dies és conèixer els avis, les seves famílies i la situació de cada treballador”. De les monges residents a Mare Ràfols malgrat estar jubilades continuaran vivint-hi. Per la seva banda, la direcció del centre canviarà, després de la renúncia de l’actual, i anirà a càrrec de Montse Corral.

També et pot interessar

Comentaris