Satisfacció a Educació del Vendrell per la valoració ‘excel·lent’ de les famílies usuàries de les escoles bressol

L’Escola bressol Botafoc del Vendrell (Foto: Ajuntament del Vendrell)
15/02/2024 - 20:17h

La regidoria ha presentat els resultats de l’enquesta de satisfacció duta a terme el desembre amb la voluntat de continuar millorant el servei.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament del Vendrell ha presentat els resultats de l’enquesta de satisfacció realitzada el desembre passat entre les famílies de les escoles bressol municipals del curs 2022-2023 i que ha de servir per conèixer la seva opinió i continuar millorant el servei. 

Hi han participat un total de 112 famílies, el que representa un 30% del total de famílies amb infants matriculats.

En una escala del 0 al 5, el 80% de les famílies ha puntuat amb una nota de 5 (excel·lent), el servei general que ofereix la seva escola bressol; el 20,5% l’ha puntuat amb un 4 (bo) i un 3,6% amb un 3 (correcte).

Segons ha informat l’Ajuntament del Vendrell, en relació a la valoració dels edificis, mentre que l’estat de les aules i espais comuns, la modernitat de les instal·lacions i els espais exteriors com patis i zones enjardinades ha rebut unes bones puntuacions, els usuaris troben millorables la climatització de les aules i dels espais comuns durant els mesos d’estiu. 

Una altra de les consultes feia referència a l’horari. D’aquesta, es desprèn que força famílies consideren que l’horari de tarda (fins a les 16h) es podria ampliar.

L’enquesta també avaluava la relació de les famílies amb l’escola amb preguntes sobre l’atenció rebuda per part de la direcció, dels tutors/es o serveis com el d’acollida i de menjador. Les respostes obtingudes reflecteixen que els usuaris estan molt satisfets amb els equips docents, amb les seves metodologies i amb el tracte que reben els infants.

Segons l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, “el Vendrell té un servei d’escoles bressol municipal amb molts anys d’experiència, amb un servei gratuït i universal únic al país i que, a més, les famílies valoren molt positivament”.

Martínez ha afegit que “l’ampliació del dret a l’educació que ha fet el Vendrell, amb l’aposta per la cohesió social, la inclusió i la convivència a través de les escoles bressol, a més, garanteix la qualitat del servei com expressen les famílies”.

De la seva banda, la regidora d’Educació, Silvia Vaquero, ha posat de relleu que “les 5 escoles bressol municipals, l’Oficina Municipal d’Escolarització i les famílies som corresponsables en l’educació, el creixement i el benestar dels infants. La Regidoria d’Educació compartim amb les famílies l’educació dels seus fills en un marc de cooperació i participació, i aquesta enquesta n’és un bon exemple i una prova evident”.

També et pot interessar

Comentaris