ERC reclama a l’equip govern de l’Ajuntament de Cunit que deixi d’externalitzar serveis

L’escola bressol Les Marietes de Cunit.
15/02/2024 - 10:43h

Avança que el consistori té la intenció d’externalitzar el servei de consergeria de les escoles de primària i de la llar d’infants Les Marietes

Esquerra Republicana de Cunit ha emès un comunicat de premsa en què s’ha assabentat a través del pla anual de contractació d’enguany de l’Ajuntament de Cunit que el govern local (Impulsem, PSC i ECP) té la intenció d’externalitzar el servei de consergeria de les escoles d’infantil i primària, començant per l’escola Pompeu Fabra, i que “una vegada posada en funcionament l’Escola Bressol Les Marietes es presti el servei a través d’una empresa privada”.

“És per aquest motiu que reclamem que deixin d’externalitzar serveis que fins ara funcionaven molt correctament amb la gestió directa de l’Ajuntament”, diu ERC de Cunit en el seu comunicat.

La portaveu d’ERC Cunit, Carme Martínez, indica que “aquest tarannà continua sent una tònica de l’equip de govern de l’Ajuntament de Cunit, ja que ara mateix, serveis com la vigilància i socorrisme de la platja també s’han externalitzat”.

També ha afegit que “no entenem que serveis tan importants com és el de la consergeria, ara decideixin que s’ha d’externalitzar quan seria tan fàcil com crear una borsa de treball i que, arribat el moment de jubilació dels actuals, fos substituït per personal propi”. “A més ens sembla molt greu que un servei com el de les escoles bressol s’hagi de privatitzar quan tenim un referent de qualitat com El Trenet amb una gestió directa per part de l’Ajuntament que ha demostrat any enrere any la seva excel·lència”, conclou la regidora d’ERC al consistori cunitenc.

També et pot interessar

Comentaris