Aquest dimarts fa 25 anys que va morir a Vilafranca el cantant de Sau, Carles Sabater

13/02/2024 - 17:10h

El cantant del grup de rock osonenc tenia 36 anys i la gira dels dotze anys del grup arrencava a la capital penedesenca.

Aquell 13 de febrer de 1999, era el primer d’una llarga llista de concerts de la gira XII que iniciava al Casal de Vilafranca el grup de rock català Sau amb motiu del seu dotzè aniversari. Ningú es podia imaginar quan el concert ja havia acabat que el cantant del grup osonenc perdria la vida als 36 anys, aquest dimarts fa 25 anys.

El concert havia arrencat una hora més tard de l’anunciat amb 600 persones que van omplir la platea del teatre i tot va transcórrer amb total normalitat.

Els fet tràgic ocorreria un cop acabat el concert quan, estant al camerino, Sabater perdria el coneixement. En un primer moment semblava un simple mareig, però ràpidament es va demanar la presència d’una ambulància que el traslladaria d’urgència a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès on, malauradament, no van poder fer res per reanimar-lo. Eren dos quarts de dues de la matinada quan se’n va certificar la mort.

Precisament, aquest dimarts, a través de les xarxes socials el Casal de Vilafranca li ha dedicat un petit homenatge amb un vídeo amb la veu de Nanda Quirós, alumna de l’Escola de Teatre i que hi canta el tema Boig per tu; acompanyada de Marina Solé, professora de l’Escola de Dansa Assumpta Trens, i Roser Ríos al piano.

També et pot interessar

Comentaris