Vilafranca tindrà un espai de trobada per a adolescents LGTBIQ+

13/02/2024 - 12:29h

L’espai jove La Nau oferirà suport i acompanyament al col·lectiu entre els 14 i els 18 anys els divendres a la tarda.

A partir del 23 de febrer entra en funcionament un espai de trobada per al jovent LGTBIQ+ de Vilafranca i comarca a l’espai jove La Nau. Aquesta iniciativa neix des dels SAI com a recurs que acompanya el col·lectiu LGTBIQ+ per donar suport a les seves necessitats d’identificació, socialització i suport. 

Els objectius principals d’e l’aquest espai són ajudar a crear xarxes de suport i acompanyament LGTBIQ+ entre les persones adolescents; crear un entorn segur i de cures en què poder expressar lliurement diferents maneres de viure el gènere i la sexualitat; afavorir un espai de socialització i lúdic entre les joves; promoure la creació de xarxes d’associació i reivindicació; compartir recursos, i donar a conèixer referents positius. El punt de trobada està pensat per a persones d’entre 14 i 18 anys, tot i que s’adaptarà a les edats i els interessos dels participants. L’horari serà els divendres de 18 a 20.

Les persones adolescents que estiguin interessades a participar-hi ja s’hi poden inscriure enviant un correu electrònic amb les seves dades personals, adreça i telèfon a: lgtbi@vilafranca.org, si són residents a Vilafranca del Penedès, o a igualtat@ccapenedes.cat, si són residents a la resta de municipis de la comarca de l’Alt Penedès. També poden adreçar-se directament a l’Espai Jove la Nau (carrer Baltà de Cela, 45-47, de Vilafranca)

També et pot interessar

Comentaris