Francisco Romero visitarà el barri del Centre la setmana vinent

05/02/2024 - 16:54h

L’alcalde de Vilafranca serà el dimecres 14 de febrer a l’Associació de Veïns del Centre per tractar sobre propostes de millora, espai públic i seguretat i convivència.

L’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, encara la recta final de les visites que fa a tots els barris de Vilafranca emmarcades en el seu projecte d’Alcaldia de Proximitat i la setmana vinent serà al barri del Centre. Després de les visites a la Girada, el Molí d’en Rovira, el Poble Nou, l’Espirall, les Clotes i la Barceloneta-Sant Magí, l’alcalde serà al barri del Centre les tardes des de dilluns 12 fins a dijous 15 de febrer, on estarà acompanyat per membres de l’equip de govern i de l’equip tècnic municipal. L’objectiu és acostar la política municipal a la ciutadania, treballar amb el veïnat la definició de les millores a cada barri, copsar les problemàtiques i necessitats del barri així com rebre propostes i suggeriments de primera mà.

Trobada veïnal temàtica

Les visites de l’alcalde als barris consten de trobades de petit i mitjà format amb persones o grups que ho hagin sol·licitat, una reunió amb la junta de l’Associació Veïnal del barri, visites a establiments i equipaments i una trobada temàtica oberta a tot el veïnat.

En aquesta ocasió s’ha programat una trobada dimecres 14 de febrer per tractar sobre Propostes de millora, Espai públic i Seguretat i convivència, que tindrà lloc a les 19,30h a l’Associació Veïnal del Centre (c/ Sant Bernat, 19-21).

D’altra banda, qui ho desitgi podrà fer un cafè individual o en grup amb l’alcalde. En aquest cas cal enviar un WhatsApp al núm. 600464238. També es poden fer arribar comentaris o consultes per ser contestats de manera telemàtica al mateix número de WhatsApp o per correu electrònic a alcaldia@vilafranca.cat

El proper barri que visitarà l’alcalde serà Sant Julià, del 26 al 29 de febrer.

També et pot interessar

Comentaris