Els pagesos del Penedès tallaran la N-340, la C-15 i l’accés Nord de Vilafranca de l’AP-7 per fer sentir les seves demandes

05/02/2024 - 15:38h

Dimarts a primera hora del matí i durant tota la jornada

Els pagesos del Penedès volen fer sentir les seves demandes i aquest dimarts al matí tenen previst concentrar-se a la rotonda que comunica la N-340 i la C-15 a la sortida de Vilafranca per tallar la circulació. Igualment, impediran l’accés a la sortida Nord de l’AP-7 de Vilafranca. ASAJA ha demanat permís per dur a terme l’acció reivindicativa i els Mossos d’Esquadra ja estan informats. Des del sindicat assenyalen que es tracta d’una mesura de protesta legal i reclamen la màxima implicació del sector. El tall es produirà a primera hora del matí.

Amb el lema “Per un Penedès millor 6F”, els pagesos volen fer sentir la seva veu. En un manifest denuncien que “les polítiques agràries de les últimes décades en estan portant cap a l’abisme” i també que “s’ha menystingut un dels oficis primaris i més essencials d’aquest món. La pagesia és la que ens alimenta, sense ella no podríem viure”. Recorden també que “el nostre sector serà clau en la transformació que haurà de fer tota la societat, per produir menjar de qualitat per tothom, i per recuperar el vincle amb allò que mengem i amb els qui ho produeixen”.

El tall de trànsit als accesos de la zona nord de Vilafranca poden provocar retencions des de primera hora del matí. La rotonda que distribueix la circulació entre la N-340 i la C-15 i la sortida nord de l’AP-7 són punts d’intensa circulació tant de vehicles privats com de camions de gran tonatge.

També et pot interessar

Comentaris