El Vendrell presenta els actes del seu ‘Carnaval a la vista’

El regidor de Festes del Vendrell, Christian Soriano. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
01/02/2024 - 13:34h

Els actes es concentraran, fonamentalment, entre dijous i divendres dies 8 i 9

Aquest dijous s’ha presentat en roda de premsa el programa d’actes del Carnaval al Vendrell 2024, que sota el lema “Una Carnaval a la vista” es concentra, fonamentalment, en dos dies.

Dijous de la setmana que ve, 8 de febrer, a partir de les 17:30 h, a la plaça Vella, es celebrarà el Carnaval Infantil per rebre el Rei Carnestoltes. I l’endemà divendres 9 de febrer, a partir de les 18:30 h, tindrà lloc la Rua amb la participació de 10 comparses i 47 carrosses inscrites.

En aquest cas, hi haurà alguns canvis en el seu recorregut: es passarà pel c/ Sant Xavier i es finalitzarà a la ctra. del Doctor Robert.

El regidor de Festes, Christian Soriano, ha convidat a tothom a “omplir els carrers de somriures i il·lusions per gaudir del Carnaval, us dels principals esdeveniments festius del Vendrell”. També ha recordat que “un any més, hi haurà un punt lila, fix i itinerant, com a eina informativa, sensibilitzadora i també preventiva en relació amb possibles violències masclistes i lgtbi-fòbiques que es puguin produir durant el recorregut de la Rua”.

Al programa d’actes presentat aquest dijous també es recullen les activitats de Carnaval organitzades per diverses entitats del municipi.

També et pot interessar

Comentaris