La Policia Local de Vilafranca evita l’ocupació d’un habitatge a l’Espirall

01/02/2024 - 11:12h

També va detenir dues persones com a autores d’un robatori amb violència en una botiga de la Girada

La Policia Local de Vilafranca del Penedès va evitar dimarts la usurpació delictiva d’un habitatge al barri de l’Espirall. L’actuació es va produir cap a les 15.30h quan es va rebre una trucada informant que algú havia entrat en un habitatge on la seva propietària actualment no hi viu. Les patrulles es van adreçar al pis on van trobar una dona que davant la presència policial va abandonar l’immoble voluntàriament. La mateixa tarda l’habitatge va patir dos intents més d’usurpació a les 18h i a les 19.30, ja que els tancaments es trobaven en mal estat. Els dos intents van ser novament frustrats després de la intervenció dels agents policials. Per tal d’evitar noves ocupacions, la policia va contactar amb una empresa especialitzada per tal que s’assegurés el tancament de l’habitatge.

També dimarts, passades les 18h, la Policia Local va detenir dues persones com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb violència en un establiment situat al barri de la Girada. L’actuació es va produir arran de la trucada de l’establiment que informava que dues dones havien sostret diverses peces de roba i que es trobaven a l’aparcament d’un establiment del costat. Les patrulles les van identificar i se’ls va trobar 51 peces de roba valorades en més de 300 euros. Durant la identificació i registre, van ser denunciades per insults als agents i per possessió de haixix una d’elles.

Atès que es va emprar la violència, insults i amenaces contra una persona que va intentar impedir el robatori, les dues dones van ser detingudes per robatori amb violència i posades a disposició del cos de Mossos d’Esquadra.

També et pot interessar

Comentaris