L’Ajuntament aprova un projecte per asfaltar camins per valor de 156 mil €

31/01/2024 - 09:41h

Les obres que tindran una durada de tres mesos estan subvencionades íntegrament per la Diputació de Barcelona

L’Ajuntament de Torrelles de Foix ha aprovat un projecte per a la millora i arranjament de camins rurals del municipi per valor de 156.305 € i que es finançarà en la seva totalitat amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.

L’obra permetrà el condicionament i asfaltat de tres trams dels Camins de Collbeig, el de Cal Minguet i i el de Bessons, que suposarà una actuació sobre una superfície de més de 3.000 m2 , així com la construcció de canals de desguassos de formigó als marges d’aquestes vies.

Els objectius que persegueix aquesta intervenció són millorar la mobilitat i la seguretat per aquestes vies, evitar l’erosió del terreny que els envolta, contribuir a la preservació de l’entorn natural i garantir el drenatge de l’aigua, evitant així el desgast dels camins.

Es preveu que la durada de les obres es prolongui durant un termini d’uns tres mesos i durant la seva execució es poden produir algunes afectacions en la circulació de vehicles.

Sergi Vallès, alcalde de Torrelles de Foix, valora molt positivament aquesta actuació que permetrà “continuar millorant la connectivitat interna, la cohesió entre les diverses zones del municipi i reforçar la seguretat de la nostra xarxa de camins, gràcies a una nova aportació molt important de la Diputació de Barcelona que ens dona la palanca necessària per poder afrontar aquest tipus d’obres”.

També et pot interessar

Comentaris