La Diputació inicia obres de millora de la connexió de les voreres a Pontons

30/01/2024 - 12:06h

Tenen un pressupost de 45.850 euros i estan enfocades per millorar l’accessibilitat, la seguretat viària i la mobilitat dels vianants

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de millora de la connexió de les voreres de la BV-2122 i BV-2441 entre el PK 9+200 i el PK 9+550, a Pontons. Les obres, dirigides per la Diputació de Barcelona, tenen un pressupost d’adjudicació de 45.850,70 € (IVA inclòs) i un termini d’execució de dos mesos.

Per millorar l’accessibilitat, la seguretat viària i la mobilitat dels vianants, s’implantaran cinc nous passos de vianants que creuen la travessa, abans de la intersecció amb el carrer del Puig Torrat, després de la connexió amb el carrer del Sol i a l’altura de l’accés a l’aparcalment municipal. També s’inclou l’execució d’un pas elevat a prop de la cruïlla amb el carrer de Mas Fonoll.

A més, durant les obres s’executaran tres nous passos de vianants que creuen carrers, per mantenir la continuïtat de les voreres de la travessera, als carrers del Puig Torrat, del Sol i de Mas Fonoll; així com també es millorarà la senyalització de la travessera, establint en 30 km/h la velocitat màxima permesa al nucli.

També et pot interessar

Comentaris