L’Ajuntament de Vilafranca estrena l’Oficina de Barris per donar suport a les associacions veïnals

Compartirà espai amb la recuperada Oficina del Voluntariat, que en gestionarà l’oferta i demanda

L’equip de govern ja ha posat en funcionament l’Oficina de Barris, un espai destinat a l’acompanyament de les entitats, especialment associacions de veïns, en temes relacionats amb la tramitació i gestió pròpia de la seva relació amb l’Ajuntament, com ara la justificació de subvencions, convenis i altres tràmits administratius. La posada en marxa de l’oficina respon a una necessitat exposada per les entitats veïnals i compleix amb una de les promeses electorals fetes pel PSC.

Segons els regidor de Participació i Barris, Jordi Junyent, l’oficina ha de facilitar la interlocució de l’Ajuntament amb les juntes de les associacions veïnals que fan un paper clau per a la interlocució del govern municipal amb el veïnat. L’oficina també estarà oberta a les altres entitats de la vila que ho requereixin. L’alcalde Francisco Romero refermava que amb l’oficina de barris es vol “donar un cop de mà a les entitats i alleugerir les juntes de la feina feixuga que suposa fer tràmits i justificacions i que puguin dedicar més esforços a consolidar les activitats i en nous projectes. Volem fer un acompanyament i una escolta activa de les Associacions Veïnals i de les entitats de la Vila treballant colze a colze amb elles”.

Aquest servei compartirà espai, als baixos de l’ajuntament, amb la recuperada Oficina del Voluntariat, on es gestionarà l’oferta i demanda de voluntaris, tant per part de les persones interessades com de les entitats i organismes que en necessitin.

L’Oficina de Barris i l’Oficina del Voluntariat atendran en horari de 9 a 13h els dies laborables de dilluns a divendres de forma presencial i en altres horaris que es puguin concertar. Els correus electrònics de contacte són avveins@vilafranca.org i voluntariat@vilafranca.org. El telèfon de l’Oficina de Barris és el 938920358 ext. 1743 i el tel. i WhatsApp de l’Oficina del Voluntariat és el 608349528.

També et pot interessar

Comentaris