L’alcalde de Vilafranca visitarà la Barceloneta-Sant Magí la setmana vinent

25/01/2024 - 10:00h

S’ha programat una trobada dimecres 31 de gener per tractar propostes de millora, espai públic i Seguretat i convivència, que tindrà lloc a les 19h a l’Associació de Veïns

L’alcalde de Vilafranca, Francisco Romero, segueix el seu periple per tots els barris de Vilafranca i la setmana vinent portarà el seu projecte d’alcaldia de proximitat al barri de la Barceloneta-Sant Magí. Després de les visites realitzades a la Girada, el Molí d’en Rovira, el Poble Nou, l’Espirall i aquesta setmana a les Clotes, l’alcalde serà al barri de la Barceloneta-Sant Magí les tardes des de dilluns 29 de gener fins a dijous 1 de febrer, on estarà acompanyat per membres de l’equip de govern i de l’equip tècnic municipal. L’objectiu és acostar la política municipal a la ciutadania, treballar amb el veïnat la definició de les millores a cada barri, copsar les problemàtiques i necessitats del barri així com rebre propostes i suggeriments de primera mà.

Trobada veïnal temàtica

Les visites de l’alcalde als barris consten de trobades de petit i mitjà format amb persones o grups que ho hagin sol·licitat, una reunió amb la junta de l’Associació Veïnal del barri, visites a establiments del barri i equipaments i una trobada temàtica oberta a tot el veïnat.

En aquesta ocasió s’ha programat una trobada dimecres 31 de gener per tractar sobre Propostes de millora/ Espai públic/Seguretat i convivència, que tindrà lloc a les 19h a l’Associació Veïnal de la Barceloneta-Sant Magí (c/ Manuel Barba i Roca, 8).

D’altra banda, qui ho desitgi podrà fer un cafè individual o en grup amb l’alcalde. En aquest cas cal enviar un WhatsApp al núm. 600464238. També es poden fer arribar comentaris o consultes per ser contestats de manera telemàtica al mateix número de WhatsApp o per correu electrònic a alcaldia@vilafranca.cat

El proper barri que visitarà l’alcalde serà el Centre, del 12 al 15 de febrer.

També et pot interessar

Comentaris