Cunit organitza sessions informatives sobre el funcionament del nou servei de recollida selectiva

24/01/2024 - 19:00h

També es donarà el material necessari als veïns i veïnes

L’Ajuntament de Cunit segueix amb el seu compromís de treballar perquè sigui un municipi més sostenible i responsable ambientalment. Per aquest motiu està duent a terme canvis en el model de recollida actual de residus del municipi per un model que combina la recollida porta a porta i
els contenidors intel·ligents, en funció de la tipologia urbanística dels diferents sectors del municipi. El canvi es va iniciar el setembre de l’any passat amb la implantació del nou model de recollida porta a porta de residus comercials i continua aquest 2024 amb la implantació del nou model de recollida de residus domiciliaris.

El nou servei de recollida porta a porta de residus domiciliari entrarà en funcionament l’1 de març, mentre que el de contenidors intel·ligents començarà a l’estiu. Durant els mesos de gener i febrer es duen a terme un seguit d’accions informatives per donar a conèixer el funcionament del nou servei i lliurar el material necessari per a la participació de la ciutadania.

SESSIONS INFORMATIVES:
En aquestes sessions s’informarà del funcionament del nou servei de recollida i es resoldran els dubtes que hi puguin haver.

Tindran lloc els dies següents:

· Divendres 26 de gener i 2 de febrer, a les 19:30h al Teatre Municipal (Carrer de Sant Joan, 2)
· Dissabtes 27 de gener i 3 de febrer, a les 11:00h a Cal Cego (Carrer Ponent, 1)

PUNTS INFORMATIUS I D’ENTREGA DE MATERIAL:
Hi haurà dos punts d’informació i entrega de material a través dels quals es donarà informació i es lliurarà el material necessari a la ciutadania. Funcionaran del 6 al 29 de febrer, en horari de 9:30h a 13:30h i de 17h a 20h,  de dilluns a dissabte, i segons la zona del municipi en la que es resideixi s’haurà d’anar a un punt o a l’altre

· ANTIC CAP (Carrer D’Onofre Llopis, 11): Els veïns i veïnes dels habitatges de les urbanitzacions següents: Plademar, Casc Antic, Solcunit, Can Molas 3, Procunit, Els Ametllers, Valparaiso Muntanya i Parc Central.
· CAL CEGO (Carrer Ponent, 1): Els veïns i veïnes dels habitatges de les següents urbanitzacions: La Baronia, Ampliació Puig Pelós, Puig Pelós, El Rectoret, Can Nicolau, Can Molas 2, Zona Sant Jaume, Can Torrents, Cal Cego (només habitatges situats sobre de l’avinguda Barcelona), Can Molas 1 i Can Toni (només habitatges situats sobre l’avinguda Barcelona).

També et pot interessar

Comentaris