S’evita un nou intent d’ocupació d’un habitatge de Coma-ruga

24/01/2024 - 12:12h

Es tracta de la trentena temptativa d’ocupació que s’atura des de la posada en funcionament de l’Oficina Antiocupacions al Vendrell

Aquest dimarts a primera hora de la tarda, es va aturar un nou intent d’ocupació d’un habitatge del nucli marítim de Coma-ruga. En aquest cas la Policia local del Vendrell va rebre un avís de Mossos d’Esquadra que havia saltat l’alarma d’aquest domicili i que per les càmeres es veien dues persones a l’interior.

Desplaçats al lloc els agents de la Policia local es van trobar a l’interior de l’habitatge dues persones, una dona i un home, que responien a la descripció facilitada per Mossos d’Esquadra mitjançant les càmeres de seguretat.

La dona manifestava als agents que havia llogat l’habitatge al propietari, però que no podia aportar cap document acreditatiu perquè li havien robat. Els agents ràpidament van contactar amb la propietat que els explicà que aquest domicili no estava llogat i que no hi hauria d’haver ningú.

Després de comprovar els fets i els danys provocats (un pany forçat i un altre de tret), es va procedir a la detenció de la dona i l’home per un pressumpte delicte d’entrada en habitatge aliè i danys. 

Es tracta de la trentena ocupació que s’atura des de la posada en funcionament de l’Oficina Antiocupacions el passat mes d’agost.

També et pot interessar

Comentaris