Tret de sortida del programa Treball als Barris que contracta 11 persones aturades de l’Espirall de Vilafranca

24/01/2024 - 10:29h

Durant 9 mesos i a jornada sencera

Aquesta setmana s’ha iniciat una nova edició del Programa Treball als Barris que correspon a la convocatòria efectuada l’any 2023. En aquesta edició se’n beneficien 11 persones residents al barri de l’Espirall i en situació d’atur laboral. Aquesta línia ofereix contractació a jornada complerta durant 9 mesos en diferents perfils professionals amb l’objectiu de dotar les persones d’experiència professional i millorar la seva ocupabilitat mitjançant la realització d’obres i serveis d’interès general i social relacionades principalment amb el mateix barri.

Enguany s’ha contractat a un equip de 3 operari/es de jardineria, 3 operaris/es de rehabilitació d’habitatges, un equip de pintura i manteniment d’elements de la via pública format per 1 oficial/a i 3 operaris/es i, finalment, 1 persona amb perfil tècnic per a la dinamització i prospecció del teixit empresarial.

A banda de l’aprenentatge tècnic d’ofici, aquestes persones rebran també formació en competències transversals i acompanyament tant grupal com individual per a la millora del seu perfil competencial. A l’acte d’obertura hi van assistir el regidor d’Ocupació, Jordi Junyent, la cap del servei, Montse Gonzàlez, Mercedes Aguilera, com a representant del SOC i l’equip tècnic del propi programa.

En la seva benvinguda Jordi Junyent va destacar la rellevància d’aquest programa que “permet donar feina i formació a persones en atur i alhora millorar diferents espais del barri de l’Espirall i de Vilafranca”.

També et pot interessar

Comentaris