Mas Albornà fa voluntariat al rebost solidari de Vilafranca

18/01/2024 - 12:30h

La Fundació signa un conveni amb l’Associació el Ressò perquè quatre persones hi col·laborin un cop per setmana de manera indefinida

La Fundació Mas Albornà i l’Associació el Ressò (Recursos Socials Solidaris) han signat un conveni de col·laboració a través del qual quatre persones usuàries del Centre Ocupacional de la Fundació fan tasques de voluntariat al Rebost Solidari de Vilafranca.  El benefici d’aquest voluntariat és triple: es reforça el funcionament d’un servei bàsic i necessari per a la societat com és el del Rebost; s’evidencia la vàlua de les persones amb discapacitat; i, per últim, aquestes persones tenen una oportunitat per millorar les seves habilitats laborals i socials, adquirint hàbits, compromisos i experiència.

Les persones voluntàries, totes elles implicades en el projecte per motivacions i interessos personals, participen al Rebost Solidari un cop per setmana, els dijous de 9 a 12h de manera indefinida. Durant els primers dies, estan acompanyats per una monitora de la Fundació però més endavant, quant ja coneguin les tasques a realitzar, es prescindirà del monitoratge, en un exercici de plena autonomia personal.

A banda del voluntariat, Mas Albornà també ha realitzat la donació de 40 kg d’aliments. Aquesta col·laboració, remarca la sinergia entre la Fundació, aquesta entitat i el compromís de treballar per un territori socialment just.

També et pot interessar

Comentaris