Evacuen els veïns d’una planta d’un edifici de l’Espirall per una deflagració

Equips d’emergències davant del bloc afectat, amb els veïns evacuats preventivament (a la dreta de la imatge).
16/01/2024 - 22:00h

L’incident s’ha produït aquest dimarts al vespre a la plaça dels Segadors

La deflagració d’una campana extractora d’una cuina en un habitatge de la plaça dels Segadors, 5 del barri de l’Espirall de Vilafranca del Penedès ha fet que aquest dimarts al vespre fossin evacuats, a l’espera de comprovar les conseqüències de l’incident, els veïns de la cinquena planta de l’immoble. Finalment, han hagut d’esperar al carrer una hora fins que han pogut tornar a les seves llars.

Per causes que es desconeixen, al voltant de les 21 h d’aquest dimarts hi ha hagut una explosió a la cuina del pis 5è 4a de l’esmentat bloc d’habitatges, de cinc plantes -l’última formada per dúplex-, ubicat davant del cementiri municipal de la capital penedesenca, i ràpidament s’ha originat fum.

La dona que hi havia a l’immoble ha estat evacuada amb ambulància a l’hospital per precaució, per suposadament haver inhalat fum; mentre que un altre veí que ha pogut actuar amb un extintor, també ha rebut puntualment assistència sanitària.

El bloc afectat té quatre plantes de quatre pisos cadascuna més una cinquanta planta amb 7 pisos, i han estat evacuats una quinzena de veïns.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat unitats dels Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i de la Policia Local de Vilafranca del Penedès.

També et pot interessar

Comentaris