S’evita una ocupació al barri marítim de Coma-ruga gràcies a la col·laboració ciutadana

10/01/2024 - 14:00h

Es tracta de la 29a ocupació que s’atura des de la posada en funcionament de l’Oficina Antiocupacions a càrrec de l’Ajuntament del Vendrell

Aquest dimarts es va poder aturar un intent d’ocupació d’un pis del carrer Víctor Català del barri marítim de Coma-ruga del Vendrell gràcies a la col·laboració ciutadana, que es va posar en contacte amb l’Oficina Antiocupacions.

Concretament, un veí va comunicar que dos joves havien ocupat un pis d’una persona que coneixia i que havien fet un canvi de pany de la porta. Una patrulla de la Policia Local del Vendrell es va adreçar al lloc i no va trobar ningú a l’interior de l’habitatge, però sí que van veure danys en unes finestres per les quals haurien accedit els presumptes autors de l’ocupació.

Un cop fetes les comprovacions es va procedir a tornar a canviar el pany de la porta i a col·locar un cartell i precinte policial.

Es tracta de la 29a ocupació que s’atura des de la posada en funcionament de l’Oficina Antiocupacions el passat mes d’agost.

El regidor de Seguretat ciutadana de l’Ajuntament del Vendrell, Christian Soriano, ha valorat positivament aquesta 29a ocupació evitada per part de l’Oficina Antiocupacions, la qual, segons Soriano, “demostra que és una eina útil i eficient per garantir la seguretat dels nostres carrers i barris”.

També et pot interessar

Comentaris