Omnium Alt Penedès formalitza el relleu a la presidència de l’entitat

10/01/2024 - 09:54h

El fins ara vicepresident Toni Vidal substitueix Jordi Parellada

Aquest dissabte a partir de 2/4 d’11 del matí se celebra a l’auditori del Vinseum de Vilafranca l’assemblea general ordinària d’Omnium Alt Penedès. En aquesta assemblea, a banda de presentar el pressupost i el pla de treball per l’any 2024, es renovarà la meitat de la junta de l’entitat a la comarca.

D’aquesta manera es formalitzarà el relleu al capdavant d’Omnium Alt Penedès després que el juliol de l’any passat el president durant els darrers vuit anys, Jordi Parellada, renunciés al càrrec i el substituís en funcions el fins aleshores vicepresident, Toni Vidal.

La de Toni Vidal és l’única candidatura presentada i a banda del càrrec de president també es renovaran el de tresorer i la meitat de les vocalies. En aquest sentit, l’actual tresorer, Pere Nin, i les vocals Cori Vilella i Teresa Domènech opten a repetir als seus càrrecs. S’incorporen a la candidatura els vilafranquins José Antonio Barberá i Carme Ortoll, i la sadurninenca Frida Anglès.

El tancament de l’assemblea anirà a càrrec del president nacional d’Omnium, Xavier Antich, i en finalitzar l’acte, abans de l’actuació de la coral Laroc, es farà un homenatge als socis que compleixen cinquanta anys a l’entitat.

També et pot interessar

Comentaris