Dilluns comença la reurbanització i millora integral de les voreres de l’avinguda de Catalunya

04/01/2024 - 12:18h

L’obra s’executarà per fases amb una durada total de sis mesos

El proper dilluns dia 8 de gener s’inicien les obres de reurbanització i millora integral de les voreres de l’avinguda de Catalunya, d’una amplada de 11,35 metres i una superfície de 3.996,77 m2 , des de l’Era Enrajolada fins a la rotonda del Pla del Diable. L’obra s’executarà per fases amb una durada total de 6 mesos. Durant la primera fase que s’inicia la setmana vinent, es veurà afectat el carril del lateral del parc de Sant Julià, que quedarà tallat al trànsit dues setmanes.

Els treballs suposaran la renovació integral del paviment, amb un augment de la superfície naturalitzada i permeable amb la incorporació de parterres. També es millorarà la connexió dels vianants i les bicicletes cap a la zona esportiva i es reorganitzarà i augmentarà el mobiliari urbà. D’altra banda, s’estan realitzant treballs de millora dels jocs infantils del Parc de Sant Julià per tal de completar i millorar les zones de jocs d’aquest parc, generant espais més amables d’ús familiar.

Pel que fa a l’enllumenat públic, es millorarà l’eficiència energètica mitjançant la instal·lació de lluminàries tipus led. També es renovarà la xarxa d’abastament d’aigua.

També et pot interessar

Comentaris