L’Ajuntament de Calafell completarà aquest 2024 la renovació del barri de Rodríguez Pita de Segur

La zona del carrer Rodríguez Pita de Segur de Calafell (Foto: Ajuntament de Calafell)
02/01/2024 - 17:59h

En les obres s’hi invertirà un milió i mig d’euros, 250.000 euros dels quals seran aportats per la Diputació de Tarragona

L’Ajuntament de Calafell completarà aquest any 2024 la renovació del barri de Rodríguez Pita, situat entre la carretera C-31 i la via del tren al nucli de Segur de Calafell. El projecte preveu remodelar els carrers que encara no s’han fet des que, fa uns anys, es van fer les primeres actuacions.

En les obres s’hi invertirà un milió i mig d’euros i la Diputació de Tarragona n’aportarà 250.000, mitjançant una subvenció.

En el pressupost municipal per a aquest any 2024 hi ha una partida de 962.441,86 euros que inclou l’ajut de la Diputació tarragonina. L’obra s’acabarà durant 2025, amb la inversió de la resta del seu import.

L’àmbit del projecte inclourà el tram del carrer Emigdio Rodríguez Pita comprès entre els carrers Segura i Xúquer, i aquests vials entre la carretera i el carrer Baixador. La remodelació es farà seguint la línia i imatge de les anteriors actuacions als carrers del barri, però un tret bàsic és  la renovació integral de la xarxa d’aigües.

L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, explica que “això evitarà fuites d’aigua i la corresponent pèrdua de cabal; i aquest és el motiu principal pel qual la Diputació ens ha donat aquesta subvenció”.

A més de la subvenció per a aquest projecte, la Diputació de Tarragona n’ha concedit altres dues. Una, de 69.000 euros per a la millora de la senyalètica de la Ciutadella Ibèrica. L’altra, de 30.000 euros, per a la celebració de la Copa del Rei d’hoquei patins al pavelló Joan Ortoll, el proper mes de març.

També et pot interessar

Comentaris