Denuncien dues persones per disparar pirotècnia no autoritzada al centre de Vilafranca

28/12/2023 - 12:00h

Van acabar detingudes a la Rambla de Sant Francesc

La Policia Local de Vilafranca va denunciar aquest dissabte a la matinada dues persones per fer esclatar pirotècnia no autoritzada . Els fets van passar sobre les 6 de la matinada quan 2 joves van baixar d’un vehicle a la rambla de Sant Francesc i van començar a disparar pirotècnia aèria amb perill per a les persones que es trobaven muntant les parades del mercat a la rambla i provocant molèsties al veïnat.

Els fets van ser vistos mitjançant les càmeres de videovigilància instal·lades a la rambla i això va permetre mobilitzar patrulles de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, que s’hi van personar immediatament.

Els agents van identificar 2 joves els quals van quedar denunciats per falta greu contra l’Ordenança Municipal de Civisme. Així mateix se li va practicar la prova d’alcoholèmia al conductor donant com a resultat una taxa denunciable administrativament i el vehicle va ser retirat amb la grua. Dins del vehicle es va trobar també una porció de haixix per la qual cosa es va aixecar acta de denúncia.

Així mateix, 2 de les persones van ser denunciats administrativament per insults als agents de l’autoritat. Al vehicle es va trobar més pirotècnia que va quedar intervinguda. Els joves denunciats podrien ser els presumptes autors d’altres llançaments de pirotècnia que s’havien sentit en dies anteriors.

També et pot interessar

Comentaris