Dos detinguts durant un dispositiu de seguretat ciutadana en un bar al Vendrell

Una imatge del patrullatge conjunt dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local del Vendrell amb motiu de les festes de Nadal (Foto: Policia Local del Vendrell)
22/12/2023 - 13:00h

En l’operatiu dut a terme aquest dijous hi van participar efecitius de la Policia Local del Vendrell, Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria del Vendrell, juntament amb agents de la Policia Local del Vendrell i de la Guardia Civil, van portar a terme aquest dijous en un bar del municipi del Vendrell un dispositiu de seguretat ciutadana que se va saldar amb 36 identificats i dos detinguts, de 36 i 35 anys, per un per delicte contra la salut pública i l’altre per un requeriment judicial.

El dispositiu va començar pels volts de les 13 h en un local del Vendrell situat al Camí dels Molins. Durant l’entrada, els agents van aixecar 16 denúncies per consum de drogues de les quals 5 per cocaïna, 4 per haixix i 7 per marihuana.

A més, els policies van sancionar el responsable del local per tolerar el consum de substàncies.

Aquests tipus de dispositius, en locals on la policia detecta el consum o tinença de drogues, es porten a terme en base a la llei de seguretat ciutadana de forma regular. Hi participen diversos cossos policials per poder cobrir totes les casuístiques delinqüencials i poder treballar de forma coordinada.

Segons ha trascendit aquest divendres, els dos detinguts passaran durant les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris