El Quinto de Nadal de la Gueralda rifarà més de 900 productes en dues sessions

14/12/2023 - 16:24h

L’11a edició comptarà amb la col·laboració de 230 comerços locals i espera superar les 800 persones que hi van participar l’any passat

El Quinto de Nadal de la Gueralda arriba enguany a la seva 11a edició. Les dates escollides són el dilluns 25 de desembre i el divendres 6 de gener a les 7 de la tarda.

Enguany el nombre de col.laboradors ha arribat a 230, que cedeixen més de 900 obsequis que es repartiran entre els 18 quintos i plenes que es cantaran entre els dos dies. Cada dia es juguen 9 rondes, 6 Quintos senzills (el que en el Bingo es dirien Línies) i 3 plenes (o Bingos complerts). Els premis per als guanyadors són lots diversos de regals o vals de serveis: caixes de vi i cava, massatges, sopars, maridatges, samarretes, torrons, llibres o CDs cedits pels mateixos autors, etc. En la passada edició hi van passar entre els dos dies més de 800 persones, xifra que enguany s’espera repetir o fins i tot, superar.

L’activitat continuarà després de mitjanit amb la música de DJ Toti Ako per la nit del 25 i DJ Trapella per a la Nit de Reines del dia 6. 

També et pot interessar

Comentaris