Tortells de 18 quirats

La Joieria Moner de Vilafranca impulsa una campanya comercial i dona 10 joies d’or que 5 pastisseries locals amagaran als tortells de Reis

El tortell de Reis de proximitat tindrà enguany a Vilafranca més valor que mai. La més que centenària Joieria Moner ha impulsat una campanya comercial de manera que 5 pastisseries locals amagaran entre el farcit dels seus tortells de Reis una joia d’or de 18 quirats. En total, 10 joies, 5 anells i 5 pulseres. l’objectiu, segons la ideòloga de la campanya, Gena Moner, és “afavorir i incentivar el comerç local, que la gent compri a Vilafranca”. Per aquest motiu, Moner ha buscat la complicitat de cinc pastisseries de llarga tradició a la vila: Bertran, Trens, Rius, Galí i Parés, “negocis familiars com el nostre, amb ADN vilafranquí, que treballen amb producte de qualitat”, segons la joiera.

Gena Moner ha explicat que els anells els ha dissenyat al seu taller i estan fets amb or de 18 quirats amb un topazi central de color blau i dos diamants als laterals, mentre que la polsera és una cadena d’or de 18 quirats amb una placa central. El preu de venda de cada anell és de 650€ i de la polsera, 250€.

Com cada any, les 5 pastisseries posaran a la venda al voltant d’un miler de tortells de diferents mides. En total, 5.000 unitats en les que aleatòriament s’hi amagaran 10 joies, que s’empaquetaran junt amb la figureta del rei, a més a més de la fava. Ramon Bertran, de la pastisseria Bertran, en nom de tots els pastissers, ha explicat que el tortell de Reis és un producte que sempre s’acostuma a esgotar i es venen totes les unitats que es posen a la venda. De tota manera, els pastissers admeten que no tenen prou capacitat per augmentar la producció amb l’objectiu de vendre’n més aprofitant la campanya.

D’altra banda, els pastissers han recordat que en rebre la proposta de Gena Moner van quedar sorpresos “però de seguida ens hi vam engrescar” i troben encertada una idea original i pionera pel que fa a la quantitat de joies que es repartiran. “El comerç local necessita més Genes Moner”, ha conclòs Marc Parés, de la pastisseria Parés.

La joiera ha recordat que enguany comprar tortell de Reis de proximitat pot tenir triple premi, ja que a més d’un tortell de qualitat i una joia, el client afortunat s’endurà unes postres, cortesia de cada pastisseria.

També et pot interessar

Comentaris