El Jokirama del Vendrell programa 13 activitats perquè els més petits passin un Nadal divertit

La regidora vendrellenca d’Infància i Joventut, Mariona Figueras (Foto: Ajuntament del Vendrell)
11/12/2023 - 13:00h

Enguany les propostes es duen a terme en col·laboració amb diverses entitats del municipi

Aquest dilluns s’ha donat a conèixer la programació del Jokirama d’aquest any, organitzat per la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell i pensada per tal que els nens i nenes del Vendrell gaudeixin d’unes festes nadalenques més entretingudes i divertides.

En concret, el Jokirama 2023 torna enguany amb una proposta de 13 activitats, per a les quals la regidoria ha cercat la col·laboració de diverses entitats del Vendrell.

En paraules de la regidora d’Infància i Joventut, Mariona Figueras, “el Vendrell és molt ric en entitats i hem cregut que aquesta era una bona ocasió perquè es donessin a conèixer als nens i nenes del Vendrell i les seves famílies”. 

Per això, 12 de les activitats del Jokirama són 12 tallers que es duran a terme a les instal·lacions i locals d’aquestes entitats col·laboradores, que són Teatre Espai, la Ballaruga, els Runners el Vendrell, els Reis d’Orient del Vendrell, els Gegants i Cabrot del Vendrell, el Consell Esportiu, els Nens del Vendrell, el Grup de Dones, el Grup Pessebrista, el Ball de Bastons i el Museu Deu. 

A més, per al dia 23 de desembre, des de la Regidoria d’Infància i Joventut s’ha programat l’espectacle “Sincronia”, a càrrec de la companyia Tintilaina, a les 18h, al TÀG.

Enguany s’ha editat una guia del Jokirama 23-24 on es recullen totes les activitats, que es podrà trobar al Centre cívic l’Estació, al Centre cívic de Coma-ruga, a l’Ajuntament del Vendrell i a l’espai de cada activitat. Quan els nens o nenes duguin a terme l’activitat rebran una enganxina per posar a la guia i, si aconsegueixen omplir-la, rebran un obsequi.

Per a més informació sobre el Jokirama, es pot trucar al 977 66 32 89 (de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 15 h a 21 h) o enviar un correu electrònic a centrecivic@elvendrell.net.

També et pot interessar

Comentaris