Sant Sadurní d’Anoia inicia la campanya de Nadal amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local

30/11/2023 - 13:00h

Hi haurà siferents sortejos setmanals fins el 5 de gener i moltes activita

L’Ajuntament i SOM Sant Sadurní, en el marc d’un pla de dinamització anual treballat conjuntament, inicien la campanya de Nadal «Aquestes festes, fem poble, fem comerç, i divertim-nos junts» amb premis setmanals, llums, música i dinamització al carrer, amb jocs gegants, mostra de dansa, passa-carrers, concerts, nadales i un Tió popular i solidari amb xocolatada.

De l’1 al 21 desembre totes les compres fetes a les parades del mercat setmanal i establiments del Som Sant Sadurní entraran al sorteig de 4 paneres que inclouen: Lots de productes del mercat i jocs col·leccionables.

Es podrà participar de dues maneres:

– Targeta client SOM Sant Sadurní: passant la targeta als establiments del Som Sant Sadurní adherits al sistema de fidelització local. .

– Butlletes de participació: els clients rebran una butlleta que podran emplenar i dipositar a l’urna de la parada de l’organització durant el mercat, a l’oficina de Som Sant Sadurní (carrer Montserrat, 16), o a la Fassina de Can Guineu (carrer Hospital, 23) en horari d’atenció al públic.

El dijous 21 de desembre a les 14:00h es farà el sorteig, d’on sortiran 2 guanyadors de la participació a través de la targeta i 2 d’entre els participants a través de les butlletes.

De l’1 de desembre al 5 de gener hi haurà sortejos setmanals de targetes regal de 100€ i 30 jocs col·leccionables “Trenca’t la closca”, el nou joc de taula amb el que petits i grans es divertiran aquestes festes fent el trencaclosques del mural del Comerç i trobant les parelles dels Comerços del Som Sant Sadurní. Per a participar només s’ha de fer servir la targeta client de SOM Sant Sadurní en les compres nadalenques.

SORTEIG ESPECIAL REIS

El dia 8 de gener la targeta client de SOM Sant Sadurní sortejarà una targeta regal de 500€ entre els clients més fidels, que hagin utilitzat la targeta client de l’1 de desembre al 5 de gener en 10 compres durant la campanya de Nadal i Reis.

El dia 8 de gener les butlletes recollides al mercat i als establiments del Som Sant Sadurní entraran en el sorteig addicional de 20 jocs col·leccionables.

A més, com sempre, totes les compres fetes amb la targeta tenen un retorn directe de l’1% que s’acumula al saldo del client per a futures compres.

ACTIVITATS AL CARRER

El divendres 1 de desembre a les 17:30 a la pl. Ajuntament, presentació i encesa de llums de la campanya de Nadal, cercavila amb els Tabalots i amb els Pierrots de l’Escola   Cascavells pels carrers del centre comercial. mostra de Dansa amb Cascavells, Estem per tu, Banjara i Equip, i espai de jocs gegants dinamitzat pel Cau amb sorteig de jocs entre els participants.

El dissabte 16 de desembre a les 11h passa- carrer des del Raval fins a la plaça de l’Ajuntament amb Sansabanda. Un cop a la plaça, actuacions diverses i mostra de Cant Coral d’alumnes de l’Escola Municipal de Música, i cloenda amb les actuacions de la Paradise Band i la Sansabanda.

El dijous 21 de desembre pels carrers de la zona comercial del centre al llarg del matí

estaran animats per l’ espectacle itinerant de la Banda Dr. Jazz Friends Dixieland, i a les 17h al Raval, animació musical amb la companyia Marc Oriol i espai de Jocs “Tres en ratlla gegant del Tió i el Pare Noel” de Kids&Us i Joc gegant “Trenca’t la closca” dinamitzat pel Cau. Sorteig de 6 jocs entre els participants.

El divendres 22 de desembre a la Pl. Ajuntament a les 17h el 17è Tió popular i solidari amb Qui té a qui, que també comptarà amb un taller nadalenc del CAU, un Pinta cares i nadales dels alumnes de Kids&Us, i una xocolatada pels assistents gentilesa de Simón Coll i Cal Blay.

Per fer cagar el Tió aconsegueix la teva butlleta per 1€ a benefici de Qui té a qui a l’oficina del Som o el mateix dia a la plaça.

En acabar l’any, dissabte 30 de desembre a la zona comercial del centre al llarg del matí hi haurà l’actuació en directe del grup Trifàsic amb gel i el Cau dinamitzarà un cop més l’espai al carrer del joc gegant “Trenca’t la closca” amb sorteig de jocs entre els participants.

Una nova campanya conjunta per part de l’Ajuntament i l’entitat empresarial SOM Sant Sadurní, que vol conscienciar la ciutadania un cop més sobre la importància de fer les compres nadalenques al Comerç de Sant Sadurní.

També et pot interessar

Comentaris