Vilafranca recupera el Marketplace per fomentar l’economia circular a les empreses

La jornada per compartir solucions innovadores per fer les empreses més sostenibles i competitives es farà el 30 de novembre

El 30 de novembre es durà a terme al centre Àgora de Vilafranca la segona edició del Marketplace Penedès Circular, una jornada d’intercanvi de propostes i solucions destinada a empreses que vulguin apostar per la circularitat en els seva producció. La jornada està impulsada per l’Ajuntament de Vilafranca, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la Universitat Politècnica de Catalunya.

El Maketplace consta de dues parts, una primera dedicada a les presentacions sobre les solucions en format microponències, que en aquesta ocasió arriben a les 22, i posteriorment les empreses podran entrar en contacte amb altres empreses que estiguin interessades en els processos prèviament presentats.

En la presentació d’aquesta edició, el regidor de Promoció Econòmica i Transició Ecològica de l’Ajuntament de Vilafranca, Miquel Medialdea, va indicar que el Marketplace “té més sentit que mai perquè dona eines a les empreses” per buscar la circularitat i permet donar a conèixer “les diferents solucions reals disponibles a Catalunya que ja es poden aplicar als processos productius”.

De la seva banda, el vilafranquí Xavier Roca, en representació de la UPC, va definir el Marketplace com “un àgora on la gent es troba i comparteix” per ajudar a fer del Penedès “un territori d’oportunitats per tal que les empreses apliquin solucions innovadores”.

La primera edició, que es va fer el novembre del 2021, va tenir la participació de més de 80 persones i ara s’espera superar aquest èxit.

La informació sobre el Marketplaces es pot trobar a la web  https://penedescircular.vilafranca.cat/2n-marketplace-del-penedes-circular. Per inscriure’s cal entrar en aquest enllaç: https://ja.cat/marketplace2023

També et pot interessar

Comentaris