La Policia Local de Vilafranca realitza tres actuacions destacades

20/11/2023 - 17:37h

Dels fets 6 persones han resultats investigats per un intent d’ocupació d’un habitatge, per conducció amb permís retirat per punt i per alcoholèmia positiva

La Policia Local de Vilafranca va dur a terme divendres passat tres actuacions destacades amb el resultat de 6 persones investigades.

D’una banda, agents de la Policia Local van evitar divendres la usurpació delictiva d’un edifici desocupat a l’avinguda de Tarragona. L’actuació es va produir passades les 4 de la tarda arran d’una trucada que alertava que un grup de 4 persones havia entrat a l’edifici. Una patrulla va comprovar que efectivament la porta havia estat forçada. A l’interior es van identificar 4 persones i es van intervenir diverses eines utilitzades per a l’intent d’ocupació, a més d’una bicicleta i un VMP de procedència dubtosa.

Les 4 persones són investigades per delictes de danys i usurpació, el titular de l’immoble es va fer càrrec de l’edifici i la Policia Local està realitzant gestions per esbrinar la procedència de la bicicleta i el VMP intervinguts.

D’altra banda, divendres cap a la 1 del migdia, agents de la Policia Local en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra van identificar un conductor amb pèrdua de vigència per punts del permís de conduir, al qual li constava també la ITV caducada del vehicle. El conductor va resultar investigat per un delicte contra la seguretat viària i va ser denunciat administrativament per la ITV caducada. Del vehicle se’n va fer càrrec un altre conductor.

Finalment la matinada de dissabte, cap a les 1.45h, una patrulla de la Policia Local va aturar un vehicle que tenia una trajectòria erràtica, ocupant part de la calçada contrària. El conductor, a banda de no portar cinturó de seguretat, va donar una taxa d’alcoholèmia positiva de 0, 76 mg/l,  motiu pel qual es va instruir atestat judicial. Durant l’actuació policial, un acompanyant del vehicle va llençar al terra un embolcall de  cocaïna, motiu del qual també va ser denunciat. El conductor va ser denunciat tamb´ñe per porta una arma blanca. El vehicle va ser retirat per grua.

També et pot interessar

Comentaris